Home Gelderland Apeldoorn Verdachten met gestolen verzorgingsproducten aangehouden

Verdachten met gestolen verzorgingsproducten aangehouden

De politie heeft vrijdagmiddag een 19-jarige vrouw en een 32-jarige man aangehouden. Tijdens een controle vonden agenten een partij verzorgingsproducten die waarschijnlijk gestolen zijn. Surveillerende agenten zagen rond 16.00 uur een auto met drie inzittenden nabij een parkeerplaats aan de Kerklaan in Apeldoorn. De inzittenden gedroegen zich verdacht. Eén man liep richting het centrum en de andere twee reden met de auto weg.

De bestuurder kreeg op de Vlijtseweg een stopteken. Tijdens de controle vonden agenten een flinke hoeveelheid verzorgingsproducten die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De man en vrouw zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Naar de derde man is nog gezocht maar hij is niet meer gevonden. Op het politiebureau bleek de aangehouden man in het bezit te zijn van een vals paspoort. Het Roemeense duo is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. De politie stelt een onderzoek in.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Fuutweg – Apeldoorn

Aan de Fuutweg in Apeldoorn ging een man er vandoor met een gevonden portemonnee. Hij nam …