Home Gelderland Apeldoorn Rijbewijs ingenomen van slingerende automobilist

Rijbewijs ingenomen van slingerende automobilist

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een 50-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed stapvoets en hevig slingerend over de A50 ter hoogte van Apeldoorn. Of de man onder invloed was van alcohol, drugs, medicatie, of een combinatie van middelen, is nog niet duidelijk.

De politie werd rond 00.30 uur gebeld over het rijgedrag van de man en hield hem even later staande langs de A50. De man bleek te hebben gebraakt in zijn auto en was bij het uitstappen erg versuft en zeer onvast ter been. De man was niet in staat een blaastest af te leggen en ook de ademanalyse op het politiebureau is niet gelukt. Hierop is een GGD-arts naar het politiebureau gekomen om bloed af te nemen van de man. De Apeldoorner is ingesloten en maandagochtend na verhoor heengezonden.

Bij de man in de auto zat ook een 10-jarig kind van de automobilist. Het kind is opgevangen door de politie en naar een familielid gebracht. De politie heeft een zorgmelding aangemaakt over het kind.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …