Home Gelderland Apeldoorn Man aangehouden voor heling fiets

Man aangehouden voor heling fiets

De politie heeft maandagmiddag 4 maart op de Korte Kanaalstraat in Apeldoorn een 32-jarige Apeldoorner aangehouden voor de heling van een fiets. Surveillerende agenten zagen dat de fiets van de man niet meer was voorzien van het originele slot en dat het framenummer was verwijderd. Bij verdere controle van de fiets bleek deze van diefstal afkomstig. De politie heeft de man aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De fiets is in beslag genomen en zal aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …