Home Gelderland Apeldoorn Man aangehouden voor diefstal fiets

Man aangehouden voor diefstal fiets

De politie heeft dinsdagavond op de Frisolaan in Apeldoorn een 38-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden voor heling van een fiets. Agenten zagen de man rond 22.45 uur over de Frisolaan fietsen waarbij hij een tweede fiets meevoerde. Het viel de agenten op dat het slot van deze fiets was geforceerd waarop ze hem staande hielden. De man is aangehouden op verdenking van heling en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek en de fiets is in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Man zou kinderen lastig hebben gevallen in wijk De Maten

De politie kreeg afgelopen maandag een melding dat twee kinderen zouden zijn lastiggevalle…