Home Gelderland Apeldoorn Weer aanhouding in onderzoek overval Finnegan’s

Weer aanhouding in onderzoek overval Finnegan’s

Het overvallenteam dat onderzoek doet naar de overval op café Finnegan’s in de Apeldoornse binnenstad heeft op maandag 25 februari opnieuw een aanhouding verricht. Het gaat om een 22-jarige man uit Deventer. De overval werd op zondag 15 april 2012 rond 11.30 uur door twee mannen gepleegd. Uit het onderzoek is gebleken, dat er in ieder geval een derde man op de uitkijk heeft gestaan. Onlangs werden beelden van beveiligingscamera’s in het programma Opsporing Verzocht getoond. Na de uitzending kreeg het team ruim 20 tips.

Kort daarop is een 19-jarige jongeman uit Deventer aangehouden en verhoord. Vandaag heeft het rechercheteam een tweede verdachte aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Het personeel van de horecagelegenheid is over deze tweede aanhouding op de hoogte gebracht.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …