Home Gelderland Apeldoorn Man met harddrugs aangetroffen

Man met harddrugs aangetroffen

De politie in Apeldoorn heeft op zondag een 39-jarige man uit Amersfoort aangehouden. Bij een drugscontrole probeerde hij zich van een zakje harddrugs te ontdoen. Hij is ingesloten voor verhoor.

Surveillerende agenten zagen aan het begin van de avond een auto rijden, waarvan de bestuurder mogelijk in drugs zou handelen. Agenten besloten de auto en inzittenden te controleren en lieten de bestuurder op de Oranjelaan stoppen. Toen zij de bijrijder wilden controleren, probeerde hij er vandoor te gaan. Er ontstond een worsteling om hem aan te houden en hierbij zagen de agenten dat hij iets weggooide.

De Amersfoorter werd eerst geboeid en ook de andere twee mannen werden voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. Natuurlijk werd gekeken wat de man had weggegooid. Dit bleek een zakje met 20 bolletjes harddrugs te zijn. Deze zijn in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …