Home Gelderland Achterhoek Automobilist gewond na eenzijdig ongeval

Automobilist gewond na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Nettelhorsterweg in Lochem is zaterdagmiddag rond 16.45 uur een 38-jarige man uit de gemeente Berkelland gewond geraakt. Vermoedelijk is de man onwel geraakt, waarna hij met zijn auto van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. De brandweer heeft de man uit zijn auto bevrijd. Omdat het letsel zich ernstig liet aanzien, is een traumahelikopter  ter plaatse geweest. De man is vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het onderzoek door de verkeersongevallendienst was de weg enige tijd afgesloten.

 

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Gezocht – Winkeldiefstal – Catharinastraat – Doetinchem

Aan de Catharinastraat in Doetinchem stalen drie mannen twee laptops uit een elektronicawi…