Home Gelderland Achterhoek Twee mannen aangehouden voor fietsendiefstal

Twee mannen aangehouden voor fietsendiefstal

Twee mannen (17- en 18 jaar) uit Haaksbergen werden woensdag 10 april aangehouden voor fietsendiefstal. Woensdagavond werd de “lokfiets” van de politie gestolen vanaf het busstation aan de Zeedijk in Haaksbergen. De agenten konden de fiets traceren en twee fietsendieven aanhouden. Beide mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Wordt uw fiets gestolen, doe dan altijd aangifte. Geef een zo goed mogelijke omschrijving van uw fiets. Hierbij zijn merk, kleur en framenummer/chipnummer heel belangrijk. Op basis van deze kenmerken kan de politie, bij aantreffen van de fiets, de eigenaar achterhalen. Meer informatie over het doen van aangifte van fietsdiefstal vindt u op www.fietsdiefstal.nl

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Politie verstoort drugshandel in de Achterhoek door in te grijpen in Telegramgroep

De politie van het district Noord- en- Oost Gelderland (NOG) heeft deze week ingegrepen in…