Home Gelderland Achterhoek Aangehouden voor mishandeling en verboden wapenbezit

Aangehouden voor mishandeling en verboden wapenbezit

Na mishandeling van een medewerkster van een bedrijf aan het Vergun is woensdagmorgen een 47-jarige man uit Westervoort aangehouden. In zijn tas werd een verboden handwapen aangetroffen. Door personeel van het bedrijf was hij op het bedrijfsterrein betrapt bij een poging tot diefstal van goederen. In afwachting van de politie sloeg hij een medewerkster meerdere malen in het gezicht. In zijn tas werd een honkbalknuppel aangetroffen en inbeslaggenomen. De man is ingesloten. Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Politie verstoort drugshandel in de Achterhoek door in te grijpen in Telegramgroep

De politie van het district Noord- en- Oost Gelderland (NOG) heeft deze week ingegrepen in…