Home Gelderland Achterhoek Aanhoudingen na mishandeling bij verkeersruzie

Aanhoudingen na mishandeling bij verkeersruzie

De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 59-jarige man uit Westervoort na een verkeersruzie. De man reed omstreeks 16.00 uur in zijn auto over de Rivierweg rechtsaf over de Lange Maat in Westervoort toen hij bijna in botsing zou zijn gekomen met een andere auto die de binnenbocht zou hebben genomen. Toen de Westervoorter hier iets van zei, liep dit uit op een ruzie waarbij de bestuurder van de andere auto de 59-jarige man meerdere keren zou hebben geslagen en een deuk in de auto hebben geschopt. Ook een tweede man zou zich ermee bemoeid hebben en zou de man ook geslagen hebben. Vervolgens zouden de mannen in hun auto’s ervandoor zijn gegaan. De 59-jarige liep verwondingen op in zijn gezicht.

Op basis van getuigenverklaringen en kentekens kon de politie rond 17.45 uur twee mannen in Lathum aanhouden. Ze zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Gezocht – Diefstal geld – Terborgseweg – Doetinchem

Aan de Terborgseweg in Doetinchem stal een klant van een massagesalon het spaargeld van ee…