Home Gelderland Achterhoek Doetinchem – Verdachte aangehouden voor openlijke geweldpleging bij stadion De Vijverberg

Doetinchem – Verdachte aangehouden voor openlijke geweldpleging bij stadion De Vijverberg

De politie heeft vrijdag 28 mei 2021 een 25-jarige man uit Neede aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging bij stadion De Vijverberg rondom de terugkeer van de spelersbus op vrijdag 7 mei 2021. De man is verhoord door de politie en weer op vrije voeten gesteld.

Rondom de terugkeer van de spelersbus, na de wedstrijd Jong Ajax-De Graafschap, was het onrustig rondom stadion De Vijverberg. Er werd zwaar vuurwerk afgestoken. Ook werd een journalist lastig gevallen. De fotograaf raakte lichtgewond aan zijn hand en heeft aangifte gedaan.

Laad meer Achterhoek
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – Laan van de Dierenriem – Apeldoorn

Op vrijdag 22 juli werd er een fietsdisplay gestolen van een fiets in Apeldoorn. Lees verd…