Home Gelderland Harderwijk – Automobilist aangehouden na dodelijke aanrijding met fietser (update)

Harderwijk – Automobilist aangehouden na dodelijke aanrijding met fietser (update)

Maandagavond, rond 18.30 uur, is bij een aanrijding een 35-jarige inwoner van Harderwijk om het leven gekomen toen hij op zijn fiets werd geschept door een auto, bestuurd door een 19-jarige automobilist uit diezelfde plaats. Het ongeval vond plaats op de Hoofdweg te Harderwijk, ter hoogte van het kruispunt met de Van Maerlantlaan op de fietsoversteekplaats. De automobilist werd aangehouden op verdenking van gevaarlijk rijgedrag. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Lees verder

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Politie zoekt getuigen van inbraak in winkel

De politie onderzoekt een inbraak in een winkel aan de Boliestraat, dat in alle vroegte pl…