Home Gelderland Achterhoek Doetinchem – Politie houdt twee amokmakers aan

Doetinchem – Politie houdt twee amokmakers aan

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de handen vol gehad aan uitgaanspubliek in de Grutstraat in het centrum van Doetinchem. In een uitgaansgelegenheid was een conflict ontstaan dat zich vervolgens buiten voortzette. Daarbij is een 23-jarige man uit Doetinchem aangehouden. Hij wordt verdacht van opruiing en verstoring van de openbare orde. Vanmorgen vroeg is nog een 22-jarige man eveneens uit Doetinchem aangehouden. Hij wordt verdacht van poging zware mishandeling.

Omdat de situatie driegde uit de hand te lopen werd door de aanwezige agenten assistentie gevraagd om de orde en rust te herstellen. Nadat de politie de aanhouding had verricht en partijen had gescheiden keerde de rust terug. De politie heeft de zaak in onderzoek.

2017408981  (fdv)

Laad meer Achterhoek
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Politie zoekt getuigen van schietincident in Arnhem

Zaterdagavond 21 juli rond middernacht was er eerst een woordenwisseling tussen twee manne…