Home Gelderland Harderwijk – Gewelddadige woningoverval in Opsporing Verzocht, beloning uitgeloofd

Harderwijk – Gewelddadige woningoverval in Opsporing Verzocht, beloning uitgeloofd

Morgenavond besteedt Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan een gewelddadige woningoverval die plaatsvond in de nacht van 8 op 9 oktober vorig jaar, aan de Mecklenburglaan in Harderwijk. Een toen 84-jarige man werd op zeer gewelddadige wijze ernstig mishandeld, zijn woning is overhoop gehaald en de overvallers richten ook veel schade aan. Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis en aansluitend in een revalidatiecentrum om te herstellen. Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de tip die lijdt tot het oplossen van deze ernstige zaak.

Lees verder

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Doetinchem – Politie zoekt getuigen van inbraak in winkel

De politie onderzoekt een inbraak in een winkel aan de Boliestraat, dat in alle vroegte pl…