Home Gelderland Achterhoek Drie mortieren zoek

Drie mortieren zoek

Voorbeeld mortier

De politie is op zoek naar drie mortieren, die vallen onder zeer zwaar vuurwerk. De drie mortieren werden zondagochtend door agenten aangetroffen in het natuurgebied in de omgeving van de Beekstraat in Gaanderen. De agenten hadden de mortieren tijdelijk veiliggesteld, in afwachting van een opruimteam. Toen de opruimploeg de volgende ochtend het materiaal wilde ophalen bleek alles te zijn verdwenen.

De mortieren evenals de stellage om het vuurwerk mee af te steken waren door de agenten tijdelijk in het water veiliggesteld in afwachting van een veilig transport. Bij terugkomst de volgende dag waren de spullen verdwenen. De mortieren zijn zeer gevaarlijk en de politie vraagt dan ook aan de vinders dit bij hen te melden zodat op een veilige manier de spullen kunnen worden vernietigd.

Laad meer Achterhoek

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Uitlatingen politiemedewerkers aanleiding voor nader onderzoek

Op social media circuleren beelden die recent gemaakt zijn vanuit een busje rijdend door P…