Home Gelderland Man met harddrugs aangehouden in Epe

Man met harddrugs aangehouden in Epe

De politie heeft vrijdagavond 5 april een 21-jarige man uit Epe aangehouden nadat hij in bezit bleek te zijn van harddrugs. Agenten zagen rond middernacht een automobilist rijden over de Hoofdstraat in Epe. Voor een routinecontrole hielden zij de bestuurder staande. Tijdens de controle bleek dat hij een hoeveelheid harddrugs bij zich had. De Epenaar is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar is hij voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Vrouw aangehouden voor diefstal en oplichting bij meerdere zorginstellingen

De politie Nijmegen heeft op dinsdag 16 mei een 26-jarige vrouw aangehouden in haar woning…