Home Gelderland Achterhoek Hennepkwekerij aangetroffen in Ruurlo

Hennepkwekerij aangetroffen in Ruurlo

Dinsdag 2 april is een hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand aan De Venterkamp in Ruurlo. De politie heeft een verdachte aangehouden. Naar aanleiding van een anonieme tip werd dinsdag een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in het bedrijfspand. Verdeeld over twee ruimtes werden bijna 4500 hennepplanten aangetroffen. Een aantal planten was al geoogst. In opdracht van de officier van justitie werd de kwekerij ontruimd. De politie heeft een 42-jarige man die in het pand aanwezig was aangehouden. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

 

Laad meer Achterhoek

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – Korenstraat – Apeldoorn

Een juwelier aan de Korenstraat werd op slinkse wijze bestolen van kettingen ter waarde va…