Home Gelderland Achterhoek Verkeerscontrole in Lochem

Verkeerscontrole in Lochem

Vrijdag tussen 14.00 en 21.00 uur hield de politie, samen met de Douane en de RDW, een grote verkeerscontrole op de Goorseweg in Lochem. Tijdens de controle zijn 4 verdachten aangehouden. Daarnaast werden diverse verkeersovertredingen geconstateerd. Een 64-jarige man uit Enschede werd aangehouden, omdat in zijn auto een busje pepperspray werd aangetroffen. Een 41-jarige man uit Warnsveld werd aangehouden, omdat hij gesignaleerd stond voor aanhouding voor een andere politie-eenheid. Een 38-jarige man en 35-jarige vrouw uit Roemenië werden aangehouden op verdenking van heling. In hun auto werden diverse goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

Eén voertuig werd in beslag genomen, omdat de technische staat erg slecht was. Daarnaast werden 50 bekeuringen uitgedeeld voor diverse verkeersovertredingen, zoals niet handsfree bellen, snelheidsovertredingen, gladde banden, onjuiste verlichting en negeren inhaalverbod.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Flinke vuurwerkvangst in Edese woning

De politie heeft dinsdagmorgen een aanzienlijke hoeveelheid verboden vuurwerk aangetroffen…