Home Gelderland Man met twee gestolen fietsen in trein

Man met twee gestolen fietsen in trein

Het viel de machinist van de trein tussen Opheusden en Tiel op dat een man met twee damesfietsen in de trein stapte. Hij waarschuwde de politie, die de man in Tiel opwachtte. Het incident was rond middernacht, van zondag op maandag. Toen de man in Tiel met de twee damesfietsen aan de hand uitstapte spraken agenten hem aan. Hij verklaarde spontaan de fietsen in Opheusden gestolen te hebben om ze door te verkopen. Daarop hielden de politiemensen hem aan. Het gaat om een 32-jarige inwoner van Elst (prov. Utrecht).

Van de diefstallen is nog geen aangifte gedaan. De politie maakt proces-verbaal op tegen de Elstenaar.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …