Home Gelderland Achterhoek Douane neemt partij cocaïne in beslag

Douane neemt partij cocaïne in beslag

De Douane heeft afgelopen vrijdag in ’s-Heerenberg een partij van 50 kilo cocaïne in beslag genomen. De cocaïne werd aangetroffen in twee sporttassen. Bij het openen van een container lagen de sporttassen op een partij dozen met fruit. De container was afkomstig uit Chili en was geladen met frambozen. De cocaïne, ter waarde van ongeveer 2,5 miljoen euro, is in beslag genomen. De verdovende middelen zijn voor nader onderzoek overgedragen aan het HARC-team Amsterdam.  Onder leiding van het Landelijk Parket verrichten zij onderzoek naar de herkomst van de verdovende middelen. Het HARC-team Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen de Douane en de FIOD.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …