Home Friesland Sneek Identiteit dode man bekend

Identiteit dode man bekend

Zondagmiddag is in het water langs de IJlsterkade een dode man aangetroffen.

Identiteit bekend
Nadat het lichaam uit het water is gehaald, bleek het te gaan om een 75-jarige man uit Sneek. Hij was volgens familie vanochtend vertrokken naar zijn boot, die daar ligt. Tegen twee uur vanmiddag werd hij gevonden in het water. De politie is direct met een onderzoek gestart, zowel naar de identiteit als naar de mogelijke oorzaak. Er zijn daarbij geen aanwijzingen gevonden die wijzen op een misdrijf. Daarmee is deze zaak voor de politie gesloten.

Laad meer Sneek

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…