Home Friesland Leeuwarden Trio bekent mishandeling

Trio bekent mishandeling

De drie jongens die worden verdacht van de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Leeuwarden, hebben de mishandeling bekend.

De mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. De drie, een 19-jarige uit Franeker, een 18- en 19-jarige uit Leeuwarden worden er van verdacht het slachtoffer te hebben mishandeld. De 17-jarige werd tegen zijn hoofd en lichaam geslagen. Hij moest naar het ziekenhuis om aan zijn verwondingen geholpen te worden.

Hart van Nederland besteedde aandacht aan de mishandeling. De verdachten werden opgeroepen zichzelf te melden. Daar gaven ze gehoor aan. Ze werden aangehouden en zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. De drie bekenden de mishandeling te hebben gepleegd. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…