Home Friesland Leeuwarden Grootschalig onderzoek naar dood dakloze

Grootschalig onderzoek naar dood dakloze

De politie stelt een grootschalig onderzoek in naar de dood van een dakloze man. De 58-jarige man overleed maandagavond in de dak- en thuislozenopvang aan de Goudenregenstraat in Leeuwarden.

Bij de meldkamer kwam die avond een melding binnen dat de man geen hartslag meer had en dat er begonnen was met reanimeren. Hulp van toegesnelde hulpdiensten mocht echter niet meer baten. De man overleed ter plekke. Rondom de dood van de man waren verdachte omstandigheden, waardoor een misdrijf niet kon worden uitgesloten. Daarom is besloten om woensdagochtend sectie op het lichaam te verrichten. Op basis van de uitslag van de sectie gaat de politie in deze zaak uit van een misdrijf. Een rechercheteam doet onderzoek naar de dood van de man.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…