Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Grote Hoogstraat in Leeuwarden een 22-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van mishandeling. De Leeuwarder had volgens getuigen zonder enige aanleiding een 18-jarige stadsgenoot geslagen. Die liep daardoor letsel op aan zijn gezicht en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Op aanwijzing van de getuigen hielden agenten de 22-jarige Leeuwarder aan. Hij werd overgebracht naar het cellencomplex van de politie aan de Holstmeerweg en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Twee personen aangehouden na vechtpartij

De politie heeft zaterdagavond twee personen aangehouden na een vechtpartij op de Hooidoll…