Home Friesland Leeuwarden Vrouw aangehouden voor mishandeling

Vrouw aangehouden voor mishandeling

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 24-jarige inwoonster van Leeuwarden aangehouden op verdenking van mishandeling. De vrouw had eerder die nacht in een horecagelegenheid in de Oude Doelesteeg in Leeuwarden in de stad een 18-jarige plaatsgenote gebeten en hard aan haar haren getrokken. En dit alles zonder enige aanleiding. Agenten hielden de verdachte aan en brachten haar over naar het politiebureau. Daar werd ze voor nader onderzoek ingesloten. Het slachtoffer moest zich onder doktersberhandeling stellen.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Drugslab aangetroffen in Leeuwarden; twee verdachten aangehouden

De politie heeft maandagochtend 13 maart 2023 restanten van vermoedelijk een synthetisch d…