Home Friesland Leeuwarden Vervelende stapper aangehouden

Vervelende stapper aangehouden

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 18-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden nadat hij agenten had beledigd. Eerder die nacht was de jongen in het centrum van de stad aangesproken door agenten nadat hij meerdere fietsen had omgegooid. Hij kreeg hiervoor een bekeuring. Een vriend nam de 18-jarige mee omdat de Leeuwarder agressief bleef en het niet eens was met de bekeuring. De twee liepen nog maar net op de Nieuwestad toen agenten wederom veel lawaai hoorden. De 18-jarige werd wederom aangesproken op zijn gedrag. De man beledigde vervolgens de agenten en toen was de maat vol. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij voor nader onderzoek ingesloten.

 

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Twee personen aangehouden na vechtpartij

De politie heeft zaterdagavond twee personen aangehouden na een vechtpartij op de Hooidoll…