Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

Dinsdagavond heeft de politie een 45-jarige man uit Leeuwarden aangehouden voor mishandeling. Kort daarvoor kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij zou zijn op de Weaze inLeeuwarden. Ter plaatse is de 45-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 39-jarige man uit Grou te hebben geslagen. De man uit Leeuwarden gedroeg zich erg vervelend bij zijn aanhouding. Hij bedreigde en bespuugde de agenten meerdere malen. De ma is ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Drugslab aangetroffen in Leeuwarden; twee verdachten aangehouden

De politie heeft maandagochtend 13 maart 2023 restanten van vermoedelijk een synthetisch d…