Home Friesland Leeuwarden Politie betrapt fietsendief op heterdaad

Politie betrapt fietsendief op heterdaad

De politie betrapte in de nacht van vrijdag op zaterdag een 44-jarige inwoner van Leeuwarden op heterdaad. Medewerkers van Stadstoezicht zagen via camerabeelden dat de man bij een fiets stond te ‘rommelen’ die geparkeerd stond op de Peperstraat en hierna met deze fiets wegliep. Op de Wirdumerdijk trof de gealarmeerde politie de man met fiets aan die aan het signalement voldeed. Tijdens onderzoek bleek dat het slot van de fiets geforceerd was en dat de dief in het bezit was van een fietsstandaard waarmee sloten geforceerd konden worden. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Alle getoonde verdachten ongeregeldheden SC Cambuur – SC Heerenveen hebben zich gemeld

Alle eerder getoonde verdachten van betrokkenheid bij de openlijke geweldplegingen na de w…