Home Friesland Leeuwarden Inbreker betrapt aan de Schieringerweg

Inbreker betrapt aan de Schieringerweg

Maandagavond stond een 42-jarige inwoonster van Leeuwarden oog in oog met een inbreker. De vrouw zat in de woonkamer van haar woning aan de Schieringerweg in Leeuwarden toen haar honden plotseling begonnen te blaffen. Ze liep naar de gang en stond daar oog in oog met een voor haar onbekende man. Die ging er direct vandoor. Via de keuken rende hij naar de achtertuin. De bewoonster zette de achtervolging in. Achter de woning had de man een fiets klaar gezet om daar mee te kunnen vluchten. Dit bleek de fiets van de 42-jarige vrouw te zijn. De man stapte op de fiets en reed weg. De vrouw wist op de Schieringerweg het bagagerek van de fiets vast te pakken. De inbreker moest wel stoppen. Hij stapte van de fiets en gooide die tegen een geparkeerde auto en rende snel weg. De vrouw staakte daarop de achtervolging en waarschuwde vervolgens de politie.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…