Home Friesland Leeuwarden Automobilist aangehouden voor verboden wapenbezit

Automobilist aangehouden voor verboden wapenbezit

De politie heeft dinsdagmiddag een 28-jarige automobilist uit Leeuwarden aangehouden voor verboden wapenbezit. Agenten gaven de bestuurder op de Oosterkade in de stad een stopteken. Een controle volgde en daaruit bleek dat de man zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Agenten schreven een bekeuring uit. Omdat de 28-jarige niet verder mocht rijden, vroeg de Leeuwarder aan één van de agenten om zijn auto te verplaatsen naar een parkeerplaats. Tijdens het verplaatsen van de auto zag de agent een boksbeugel in het vakje van het autoportier liggen. Hierop werd de Leeuwarder aangehouden voor verboden wapenbezit. De boksbeugel werd in beslag genomen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…