Home Friesland Leeuwarden Automobilist aangehouden voor verboden wapenbezit

Automobilist aangehouden voor verboden wapenbezit

De politie heeft dinsdagmiddag een 28-jarige automobilist uit Leeuwarden aangehouden voor verboden wapenbezit. Agenten gaven de bestuurder op de Oosterkade in de stad een stopteken. Een controle volgde en daaruit bleek dat de man zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Agenten schreven een bekeuring uit. Omdat de 28-jarige niet verder mocht rijden, vroeg de Leeuwarder aan één van de agenten om zijn auto te verplaatsen naar een parkeerplaats. Tijdens het verplaatsen van de auto zag de agent een boksbeugel in het vakje van het autoportier liggen. Hierop werd de Leeuwarder aangehouden voor verboden wapenbezit. De boksbeugel werd in beslag genomen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …