Home Friesland Leeuwarden Brand in garage door hennepkwekerij

Brand in garage door hennepkwekerij

De aanwezigheid van een hennepkwekerij in een garage aan de D. Hondecoeterstraat in Leeuwarden is vermoedelijk de oorzaak van een brand in deze garage. Zondagochtend vroeg ontdekte een voorbijganger de brand en waarschuwde daarop de hulpdiensten. De brandweer had het vuur snel onder controle. Tijdens het blussen werd de hennepkwekerij ontdekt. Vanuit de naastgelegen woning liep een stroomkabel naar de kwekerij. Vermoedelijk is er kortsluiting ontstaan, waarna er brand uit brak. De garage raakte zwaar beschadigd en de naastgelegen woning liep veel rookschade op. In de woning was niemand aanwezig. Nader onderzoek volgt dan ook nog.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Fryslân – Twee mannen aangehouden voor meerdere bedrijfsinbraken

De politie heeft op maandag 13 november twee mannen uit Leeuwarden aangehouden op verdenki…