Home Friesland Leeuwarden Beveiligers houden winkeldief aan

Beveiligers houden winkeldief aan

Beveiligingsmedewerkers hebben zaterdagmiddag in de Oude Doelesteeg in Leeuwarden een 38-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden na een winkeldiefstal. De man had eerder die middag in een winkel aan het Ruiterskwartier lingerie gestolen. De beveiligers, medewerkers van Stadstoezicht en surveillerende agenten keken vervolgens uit naar de man. Hij werd in de Oude Doelesteeg aangetroffen en aangehouden. De Leeuwarder werd overgedragen aan de agenten. Die brachten de man naar het politiebureau. Eenmaal daar aangekomen bespuugde de man een agent en bedreigde hem vervolgens met de dood. De winkeldief, die zwaar onder invloed van alcohol verkeerde, werd dan ook voor nader onderzoek ingesloten.  De verdachte was nog in het bezit van de gestolen lingerie, dit werd dan ook in beslag genomen. De Leeuwarder kreeg een collectief winkelverbod.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…