Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden voor diefstal koffer

Man aangehouden voor diefstal koffer

De politie heeft donderdagochtend een 37-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van diefstal. Eerder die ochtend was uit een lobby van een hotel aan de Stationsweg in Leeuwarder een koffer gestolen. Getuigen hadden dit alles gezien en waarschuwden de 21-jarige Bulgaarse eigenaresse. Tevens werd door het personeel van het hotel de politie gewaarschuwd. De diefstal was vastgelegd door bewakingscamera’s en er was dan ook een duidelijk signalement van de dief. Medewerkers van Stadstoezicht van de gemeente Leeuwarden vonden de koffer later die ochtend terug elders in de stad. Agenten zagen op Vlietsterbrug een man lopen die voldeed aan het signalement. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het verhoor bekende de man de diefstal. Tegen hem werd dan ook proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…