Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden na mishandeling

Man aangehouden na mishandeling

Een 31-jarige man uit Leeuwarden is maandagavond aangehouden. Een getuige had gezien dat de man aan de Van Loonstraat in zijn woonplaats een 28-jarige man mishandelde. Terwijl het slachtoffer op de grond lag, moest hij diverse klappen en trappen incasseren. De aanleiding voor de ruzie is onduidelijk gebleven.

De verdachte is aangehouden en ingesloten. Bij zijn fouillering kwamen twee flessen drank tevoorschijn. Die bleken bij de supermarkt te zijn gestolen. De politie maakt proces-verbaal op en hij krijgt een winkelverbod voor de betreffende supermarkt.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…