Home Friesland Leeuwarden Man en vrouw door zestal beroofd

Man en vrouw door zestal beroofd

De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof die zaterdagavond rond 21.45 uur in de Prinsentuin in Leeuwarden plaatsvond. Een 14-jarige inwoner van Leeuwarden was samen met zijn vriendin in het park toen zij door een zestal mannen werden aangesproken. Vervolgens werden zijn vastgepakt en van twee mobiele telefoons, een fiets en geld beroofd. Daarnaast werd de fiets van de vrouw door het zestal afgenomen. Na hun daad vertrokken de daders in onbekende richting. Via de melding gingen de agenten in de omgeving een onderzoek instellen wat niet het gewenste resultaat opleverde. De slachtoffers deden aangifte.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…