Home Friesland Leeuwarden man aangehouden voor vernieling

man aangehouden voor vernieling

De politie heeft zaterdagavond rond 19.30 uur op het Hagedoornplein in Leeuwarden een 36-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van vernieling van een raam. De man ergerde zich aan geluiden, afkomstig uit de woning van zijn beneden buurman en ging verhaal halen. In een boze bui sloeg hij et zijn hand door het raam van de woning. Hierbij liep de verdachte een verwonding op. De man werd ter plaatse aangehouden en direct verzorgd door het ambulance personeel. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Daar werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Een 22-jarige Leeuwarder deed aangifte.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…