Home Friesland Leeuwarden Hennepkwekerij aangetroffen in woning aangehouden man

Hennepkwekerij aangetroffen in woning aangehouden man

De politie trof woensdagmiddag een hennepkwekerij aan in de woning van een man die werd aangehouden voor bedreiging van zijn ex-vriendin. Woensdagmiddag deed een 22-jarige vrouw uit Leeuwarden aangifte van bedreiging door haar 23-jarige ex-vriend. De man kwam bij de vrouw aan de deur en toen die niet open deed sloeg hij meerdere keren op de deur en dreigde hij haar iets aan te doen. Hierna verdween de man.

Agenten togen naar het huis van de man aan het Hagedoornplein in Leeuwarden waar hij is aangehouden. In de woning troffen de agenten een hennepkwekerij aan met 138 planten en 22 stekjes. De kwekerij is ontruimd. De man is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …