Home Friesland Leeuwarden Hennepkwekerij aangetroffen in woning aangehouden man

Hennepkwekerij aangetroffen in woning aangehouden man

De politie trof woensdagmiddag een hennepkwekerij aan in de woning van een man die werd aangehouden voor bedreiging van zijn ex-vriendin. Woensdagmiddag deed een 22-jarige vrouw uit Leeuwarden aangifte van bedreiging door haar 23-jarige ex-vriend. De man kwam bij de vrouw aan de deur en toen die niet open deed sloeg hij meerdere keren op de deur en dreigde hij haar iets aan te doen. Hierna verdween de man.

Agenten togen naar het huis van de man aan het Hagedoornplein in Leeuwarden waar hij is aangehouden. In de woning troffen de agenten een hennepkwekerij aan met 138 planten en 22 stekjes. De kwekerij is ontruimd. De man is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…