Home Friesland Leeuwarden Drie inbrekers aangehouden

Drie inbrekers aangehouden

De politie heeft woensdagavond rond 19.30 uur een 16, 16 en een 18-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van een inbraak die rond 19.00 uur werd gepleegd in de Maerten Gerritszstraat in Leeuwarden.

Een getuige zag de drie mannen een voordeur forceren en belde direct via 1-1-2 de politie. De agenten zagen de drie mannen, die aan het opgegeven signalement voldeden, even later in de richting van Bleeklaan lopen en hielden hen. In de kleding van de verdachten werden sieraden en een fototoestel aangetroffen die van diefstal afkomstig waren. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij voor naderonderzoek werden ingesloten. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. Een 44-jarige inwoner van Leeuwarden deed aangifte.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…