Home Friesland Leeuwarden Drie inbrekers aangehouden

Drie inbrekers aangehouden

De politie heeft woensdagavond rond 19.30 uur een 16, 16 en een 18-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van een inbraak die rond 19.00 uur werd gepleegd in de Maerten Gerritszstraat in Leeuwarden.

Een getuige zag de drie mannen een voordeur forceren en belde direct via 1-1-2 de politie. De agenten zagen de drie mannen, die aan het opgegeven signalement voldeden, even later in de richting van Bleeklaan lopen en hielden hen. In de kleding van de verdachten werden sieraden en een fototoestel aangetroffen die van diefstal afkomstig waren. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij voor naderonderzoek werden ingesloten. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. Een 44-jarige inwoner van Leeuwarden deed aangifte.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …