Home Friesland Leeuwarden Aanhoudingen na mishandeling en belediging

Aanhoudingen na mishandeling en belediging

Zaterdagnacht troffen agenten op de Groeneweg in Leeuwarden een groepje fietsers aan, waarvan twee met een bebloed gezicht.

Twee mannen uit Leeuwarden van 18 en 20 jaar. Ze gaven aan dat ze mishandeld waren door een andere fietser. De agenten gingen in de richting waar dit groepje zou zijn heen gefietst, en pikten de verdachte daar uit. Deze verdachte, een 20-jarige man uit Leeuwarden, werd ingesloten voor een nader onderzoek. Tijdens de aanhouding werd zijn 17-jarige vriendin, ook uit Leeuwarden, aangehouden omdat ze de agenten beledigde.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…