Home Friesland Leeuwarden Steekincident op kruising Nieuwe en Oude Oosterstraat

Steekincident op kruising Nieuwe en Oude Oosterstraat

De politie heeft vrijdagavond een 26-jarige man uit Leeuwarden aangehouden na een steekincident. Die avond wilden twee voetgangers vanuit de Nieuwe Oosterstraat oversteken naar de Oude Oosterstraat. Daarbij ontstaat een conflict met de 26-jarige man die daar in zijn auto rijdt. De bestuurder stapt uit en bedreigt de voetgangers met een mes.

Een 29-jarige man uit Leeuwarden is getuige van het incident en wil bemiddelen. Dit moest hij bekopen met een messteek in zijn hand. Vervolgens gaat de 26-jarige er in zijn auto vandoor. Op basis van het signalement en het kenteken kan hij later bij zijn woning worden aangehouden. Het mes heeft hij inmiddels weggegooid.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…