Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden na inrijden op vrouw

Man aangehouden na inrijden op vrouw

De politie heeft zaterdagochtend een 32-jarige man uit Leeuwarden aangehouden. De man wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto te zijn ingereden op een 22-jarige vrouw uit Leeuwarden. Beiden hadden in een horecagelegenheid aan de Heliconweg een woordenwisseling gekregen. Ook buiten ging de ruzie door en heeft de vrouw een vuistslag in het gezicht gekregen. Uiteindelijk wilde de man er in zijn auto vandoor gaan. Daarbij reed hij in de richting van de vrouw, die nog net op tijd opzij kon springen. De man is daarna doorgereden en vanochtend alsnog aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…