Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden na inrijden op vrouw

Man aangehouden na inrijden op vrouw

De politie heeft zaterdagochtend een 32-jarige man uit Leeuwarden aangehouden. De man wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto te zijn ingereden op een 22-jarige vrouw uit Leeuwarden. Beiden hadden in een horecagelegenheid aan de Heliconweg een woordenwisseling gekregen. Ook buiten ging de ruzie door en heeft de vrouw een vuistslag in het gezicht gekregen. Uiteindelijk wilde de man er in zijn auto vandoor gaan. Daarbij reed hij in de richting van de vrouw, die nog net op tijd opzij kon springen. De man is daarna doorgereden en vanochtend alsnog aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Drugslab aangetroffen in Leeuwarden; twee verdachten aangehouden

De politie heeft maandagochtend 13 maart 2023 restanten van vermoedelijk een synthetisch d…