Home Friesland Heerenveen Rijbewijs ingevorderd na weigeren bloedproef

Rijbewijs ingevorderd na weigeren bloedproef

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 48-jarige automobilist uit Steenwijk aangehouden. Toen agenten in de Van Lidtstraat in Heerenveen achter de man reden, verhoogde hij zijn snelheid. Hij reed echter een doodlopende straat in en werd staande gehouden. De man wilde niet meewerken aan een blaasproef, waarop hij is aangehouden. Op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan een bloedproef. Daarom is het rijbewijs van de man ingevorderd. Hij is verhoord, maar wilde ook geen enkele verklaring afleggen. Hij is met een rijverbod naar huis gestuurd. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Heerenveen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Demasqué de Graafschap na desastreuze wedstrijd thuis tegen Heerenveen

Meestal kijk nog even de samenvatting van de wedstrijd na, voordat ik mijn stukje over de …