Home Friesland Heerenveen Man aangehouden na beledigen en bedreigen agenten

Man aangehouden na beledigen en bedreigen agenten

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 44-jarige inwoner van Bontebok in Heerenveen aangehouden na het beledigen en bedreigen agenten. Voorbijgangers hadden eerder die nacht op het Burgemeester Kuperusplein in Heerenveen ingegrepen nadat de 44-jarige in beschonken toestand in zijn auto wilde stappen. Vervolgens werd via 112 de politie gewaarschuwd. Agenten gingen met de man in gesprek en vroegen daarbij om zijn legitimatiebewijs. Hij weigerde dit te geven. Vervolgens beledigde en bedreigde hij de aanwezige agenten. Reden genoeg om hem aan te houden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Heerenveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Demasqué de Graafschap na desastreuze wedstrijd thuis tegen Heerenveen

Meestal kijk nog even de samenvatting van de wedstrijd na, voordat ik mijn stukje over de …