Home Friesland Heerenveen Luidsprekers in beslag genomen na geluidsoverlast

Luidsprekers in beslag genomen na geluidsoverlast

De politie heeft maandagavond de luidsprekers van een 22-jarige inwoner van Heerenveen in beslag genomen. Dit omdat hij voor de tweede keer in korte tijd geluidsoverlast veroorzaakte. De man zorgde in zijn woning aan de Jan Mankeslaan voor de nodige geluidsoverlast. Meerdere buurtbewoners waarschuwden dan ook de politie. Een week eerder waren agenten ook al bij hem aan de deur geweest om hem te waarschuwen vanwege geluidsoverlast. Maandagavond had de man de muziek wederom te hard staan. Reden voor de agenten om nu zijn luidsprekers in beslag te namen. Tevens werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Heerenveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Demasqué de Graafschap na desastreuze wedstrijd thuis tegen Heerenveen

Meestal kijk nog even de samenvatting van de wedstrijd na, voordat ik mijn stukje over de …