Home Friesland Harlingen Man gewond bij verkeersongeval

Man gewond bij verkeersongeval

Een 76-jarige man uit Harlingen is woensdagmiddag bij een verkeersongeval op het Franekereind in Harlingen gewond geraakt aan zijn been. Een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oosternijkerk zag de man, die op een fiets reed, tijdens het achteruitrijden over het hoofd. De man kwam onder de vrachtauto terecht. Hij liep daarbij in ieder geval een forse beenwond op. Het slachtoffer werd voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft op de plek van het ongeval een analyse gemaakt.

Laad meer Harlingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Commerciële groei historische vloot noopt tot professionalisering

Om de veiligheid van passagiers te waarborgen, moet de bruinevlootsector van historische s…