Home Friesland Harlingen Wederom aanhouding in onderzoek woninginbraken

Wederom aanhouding in onderzoek woninginbraken

De politie heeft in het onderzoek naar de vele woninginbraken in Harlingen en Franeker een 19-jarige inwoner van Harlingen aangehouden. In het onderzoek werden al eerder drie Harlingers van 21, 21 en 24 jaar aanhoudingen verricht. Deze drie verdachten zitten nog steeds vast. De 19-jarige Harlinger werd dinsdagochtend vroeg in zijn woning aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. Het onderzoek naar de vele woninginbraken gaat door en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

Laad meer Harlingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Commerciële groei historische vloot noopt tot professionalisering

Om de veiligheid van passagiers te waarborgen, moet de bruinevlootsector van historische s…