Home Friesland Drachten Getuigen gezocht diefstal aanhanger met tuingereedschap Drachten

Getuigen gezocht diefstal aanhanger met tuingereedschap Drachten

Tussen vrijdag 22 maart en maandag 25 maart werd vanaf het volkstuinencomplex Wrottersploech aan het Noorderend in Drachten een aanhangwagen met daarop tuingereedschap weggenomen. Een school voor speciaal onderwijs in Drachten is gedupeerd door de diefstal van de aanhanger en het gereedschap. Er stonden onder andere handgereedschap, bosmaaiers en een kettingzaag op. Op zondagavond 24 maart is door een getuige een auto gezien die met aanhanger met hoge snelheid over de Langewijk reed in Drachten. Er viel een grasmaaier af die gestolen bleek te zijn. De aanhangwagen (zie foto) werd woensdag 27 maart teruggevonden op de grote parkeerplaats bij de Sint-Jansbergflat in Drachten. De wagen was vastgeketend met een ketting aan een lantaarnpaal midden op de parkeerplaats.

De politie zoekt getuigen die hebben gezien wie de aanhanger vastgetekend op de parkeerplaats bij de Sint-Jansbergflat hebben achtergelaten.

 

Laad meer Drachten

Geef een reactie

Bekijk ook

Man aangehouden voor dodelijk steekincident in Heerenveen

De politie heeft dinsdagavond een 30-jarige man uit Drachten aangehouden voor een dodelijk…