Home Friesland Leeuwarden – Explosief aangetroffen in woning

Leeuwarden – Explosief aangetroffen in woning

In een woning aan de Woudstraat in Leeuwarden is vrijdagavond na een melding een explosief aangetroffen. Na de melding is de politie ter plaatse gegaan en trof een voorwerp aan dat mogelijk een explosief was. Zij schakelde de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) in. De EOD heeft onderzoek gedaan en het voorwerp meegenomen.

De bewoner was op dat moment niet aanwezig en er raakte niemand gewond. Uit voorzorg zijn de hulpdiensten ter plaatse gegaan en zijn tijdelijk meerdere omliggende woningen ontruimd. Er is  nog niemand aangehouden.

De politie heeft de zaak in onderzoek en onderzoekt de herkomst van het explosief.

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân – Twee mannen aangehouden voor meerdere bedrijfsinbraken

De politie heeft op maandag 13 november twee mannen uit Leeuwarden aangehouden op verdenki…