Home Friesland Gezocht – Betasting – Wirdumerdijk – Leeuwarden

Gezocht – Betasting – Wirdumerdijk – Leeuwarden

Op vrijdagavond 30 juni herkende een oplettende inwoner een persoon die voldeed aan het signalement dat wij hadden gedeeld. Nadat de politie was ingeschakeld, herkenden ook agenten de persoon als de verdachte van deze betasting. De verdachte, een 22-jarige man uit Leeuwarden is aangehouden en zal worden gehoord. We bedanken iedereen die heeft meegekeken afgelopen week.

Op vrijdagavond 30 juni herkende een oplettende inwoner een persoon die voldeed aan het signalement dat wij hadden gedeeld. Nadat de politie was ingeschakeld, herkenden ook agenten de persoon als de verdachte van deze betasting. De verdachte, een 22-jarige man uit Leeuwarden is aangehouden en zal worden gehoord. 

We bedanken iedereen die heeft meegekeken afgelopen week. 

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…