Home Friesland Leeuwarden – Twee verdachten aangehouden voor ramkraak Cambuurplein Leeuwarden

Leeuwarden – Twee verdachten aangehouden voor ramkraak Cambuurplein Leeuwarden

Afgelopen nacht, rond 04:00 uur ontving de politie een melding van een ramkraak op een winkel aan het Cambuurplein in Leeuwarden. Met een auto werd de pui van de winkel geforceerd. Later in de nacht werd een 18-jarige man en een minderjarige jongen uit Leeuwarden aanhouden op de Familie van der Weijstraat.

Na de ramkraak verschaften twee verdachten zich toegang tot de winkel en gingen er vervolgens met diverse waren vandoor. Een getuige kon goede signalementen doorgeven. Vlak daarna ontvingen wij melding van een auto die het water ingeduwd werd op de Canadezenlaan. Toen de collega’s ter plaatse kwamen gingen er twee personen vandoor.

Op basis van het signalement konden even later de twee verdachten worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het bureau voor nader verhoor. De politie doet vandaag verder onderzoek naar de toedracht van de ramkraak.

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie onderzoekt steekincident omgeving Roptastate Leeuwarden

In de nacht van vrijdag 22 september op zaterdag 23 september komt er omstreeks 01:00 uur …